HOE CREËER JE EEN EIGEN STIJL? EN VOORAL HOE WORD JE GELUKKIG MET JEZELF ?

Bijgewerkt op: mrt 3

Heb jij een eigen stijl ? Wat is die eigen stijl nu precies ? Voel jij je 100 procent lekker in wat jij draagt ? En most important thing, past jouw stijl bij jouw persoonlijkheid ?De ene dag voel je je Beyoncé, de andere dag weer een verlepte zeekwal die al drie dagen ligt uit te drogen op het stand van Blankenberge.

Thats what we call “being a women” of beter onze goede vrienden “hormones”.

Los van het hele hormonenspelletje die de nodige hoogtes en laagtes met zich mee brengt, kunnen we stellen dat we er graag allemaal goed en verzorgd uitzien. Een eigen stijl hebben is één ding, maar eentje die ook bij je persoonlijkheid past is nog iets anders.


Ik geef je graag een voorbeeld. Sorry indien je nu Sandra (het is niet persoonlijk) heet, maar ik neem even een Sandra op in voorbeeld. Sandra is 40 jaar


twee puberende zonen die naast gamen en puisten uitduwen niks meer aannemen van hun moeder.

Moeder Sandra is er helemaal klaar mee en beseft dat na 18 jaar intensieve zorg voor haar zonen, het huishouden en haar bier drinkende man die niet zo aantrekkelijk is zonder haar en met een enorme sixpack in de vorm van een ballon, dat het eindelijk eens tijd wordt voor wat we noemen “me-time”.


Dus besluit Sandra lekker te gaan shoppen. Sandra shopt er op los en komt thuis met een hele hoop kleren. Jurken, broeken, shortjes en hier en daar een strakke T-shirt om het gehele plaatje af te maken. Maar wat blijkt? De nieuwe garderobe is een kakafonie van allerlei kleuren en stijlen. Waarop de logische vraag komt; “wat past er nu bij elkaar”?
Dat, lieve dames, is niet alleen Sandra, maar heel wat andere vrouwen kampen met dezelfde vraag elke foking dag opnieuw. We shoppen er op los, doen de ene miskoop na de ander en bij elke gelegenheid zeggen we luidop in koor


“Ik-heb-niks-om-aan-te-doen”.

Hoe los je dit probleem nu op? Hoe koop je nu bewuster kleding die werkelijk bij jouw persoonlijkheid past? Wel, it’s your lucky day because you are speaking to Maité. Als styliste zijn dit de vragen die ik graag voor jullie beantwoord.
Lees deze blog en ontdek wekelijks tips & trics over het vinden van de perfecte, duurzame kleerkast op maat zonder ooit nog die vervelende en tijdrovende vraag te stellen “wat moet ik aan?”.


See u next week ? Thanks for reading, babe.

Maite - The Plug

10 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven